Beton Ciré voor een modern huis

Beton Ciré betekent woonbeton. Het kan gebruikt worden om de binnenkant van het huis helemaal af te werken. Het is multifunctioneel en kan op veel manier gebruikt worden. Zoals de naam al doet vermoeden is het product oorspronkelijk afkomstig in Frankrijk. Betonproducenten in Nederland waren meteen razend enthousiast over het product en hebben veel tijd besteed om het door te ontwikkelen. Dat heeft ertoe geleid dat het product nog fraaier en nog steviger. Het is daardoor nog breder inzetbaar. Hoge kwaliteit Beton Ciré bestellen op sierbetononline.nl

De toepassingen van Beton Ciré

Beton Ciré kan op verschillende manieren worden afgewerkt. Door de afwerking krijgt het product onmiddellijk een compleet andere uitstraling. In principe zijn er drie hoofd manieren om woonbeton af te werken. Je kunt het ruw, geschuurd en glad gepolijst worden afgeleverd. De hele binnenkant van je huis kan in principe worden vervaardigd en worden aangekleed met Beton Ciré. Je kunt de wanden van je huis laten bezetten met dit mooie product. Het is ook ontzettend populair om de vloeren van beton te laten maken. Je bent daarmee verzekerd van een knalharde vloer die niet kapot te krijgen is. In de badkamer geeft beton ook een unieke sfeer. Het geeft een mooie mix van een klassieke en een moderne stijl. Een terras die aansluit bij het huis kan uiteraard ook gemaakt worden van beton.

De voordelen van woonbeton

Woonbeton heeft alle voordelen van beton en voegt daar nog een hoop uitstraling en charme aan toe. Door de verschillende afwerkingsmogelijkheden is het bovendien erg divers. Het is natuurlijk ontzettend stevig en daardoor bestand tegen krassen, deuken en water. Het is in verschillende kleuren verkrijgbaar zodat je echt je eigen huis kan ontwerpen.