Automatische deuren voor uw kantoor

automatische deuren

Automatische deuropeners bieden gemak omdat je niet zelf een deurknop hoeft te draaien of een deurhendel naar beneden drukken.

Gemak

  • Verder heb je geen kracht nodig om de deur te openen of te sluiten hierdoor kunnen ouderen, kinderen en minder begaafden zonder moeite in winkels, ziekenhuizen en kantoren komen.
  • Automatisch deuren hebben een bredere doorgang dan de meeste normale deuren. Hierdoor kun je makkelijker met boodschappen door de deur gaan en is ook makkelijker om voorraden uit te laden en binnen de winkel te brengen.

Veiligheid

  • Een automatische deur opener biedt veiligheid aan rennende kinderen, blinden of slechtziende personen. Slechtzienden, blinden en kinderen lopen geen risico om tegen een dichte deur aan te lopen.
  • De beste automatische deuren openers hebben een sluitsnelheid van 4 seconden open en worden beschouwd als te zijn veilig dit zorg ervoor dat de deur op tijd open gaat en ook niet te lang open blijft.
  • Er zijn speciale elektrische deurenopener die voorzien zijn van een paniekbeslag die zorgt voor extra veiligheid in nood situaties. Zo zijn de beste elektrisch deuren voorzien van noodopening units in het geval van stroomuitval. Dee units staan meestal in verbinding met brandmelder of rookdetector.

Energie besparend

  • Elektrische draai of schuifdeuren openerszijn ook energiebesparend en zorgen ervoor dat de energielasten van een bedrijf, kantoor of organisatie niet de pan uit stijgen. Door dat de beste elektrische deuren binnen 4 seconden sluiten blijft zowel de warme als koude lucht binnen. Men kan dan niet vergeten om de deur dicht te maken.